Knock knock

[php] if ( strftime(“%H”) < 12 ) { echo “Goedemorgen!”; } elseif ( strftime(“%H”) < 18 ) { echo “Goedemiddag!”; } else { echo “Goedenavond!”; } [/php] Mooi weer vandaag! Om half 12 stond ik op het kerkhof. Nee, niet om iemand te begraven of te herdenken, maar om op een plekje uit de wind in de zon naar vogeltjes te kijken. Voor het eerst heb ik een grote bonte specht redelijk op de foto gekregen, dus het uurtje vogelen mag wel een succes heten.

Tweede kerstdag was ik bij Stefan, lekker gegeten, het ging er een stuk beter in dan eerste kerstdag. Bospaddenstoelensoep, varkenshaas met champignonsaus, witlof met een lekker sausje, aardappelgratin en tenslotte 3 chocolade-ijs naar binnen gewerkt. Samen met een flesjes wijn en een paar stukjes kaas was het een gezellige 2e kerstdag.

 
kolgans Kolganzen

 
kolgans Twee kolganzen

 
mannetjes grote bonte specht Grote bonte specht kijkt naar links.

 
grote bonte specht man Mannetjes specht kijkt naar rechts.