Tafelsmient

[php] if ( strftime(“%H”) < 12 ) { echo “Goedemorgen!”; } elseif ( strftime(“%H”) < 18 ) { echo “Goedemiddag!”; } else { echo “Goedenavond!”; } [/php] Nog steeds niet beter, in het nieuwe jaar door de medische molen.
Afgelopen maand is er niet zo heel veel gebeurd. In november kwamen Wil en Mariëlle langs met hun “oude” tafel. De tafel is ter vervanging van mijn oude salontafel met 16 witte tegels. Deze nieuwe oude tafel is een stuk mooier en vooral ook warmer, hij is van licht massief eiken. Dat betekent dus loodzwaar en om ‘m boven te krijgen heb ik de hulp van Stefan ingeroepen die ‘m samen met Wil naar boven hebben gebracht.
Mijn verjaardag was dit jaar niet spectaculair. Zaterdag voor mijn verjaardag kwam Stefan, op mijn verjaardag zelf kwam mijn moeder en de vrijdag erna (tot zondagochtend) kwam Mariëlle.

De kerstdagen: eerste kerstdag eten bij mijn moeder. Niet echt een succes want ik kreeg bijna niks weg, en dat is toch best wel vreemd voor mij, normaal heb ik eerder te weinig dan te veel. Nu is het de ochtend van de tweede kerstdag, vanmiddag eten bij Stefan, ik hoop dat het wat beter gaat dan bij mijn moeder.
Slapen is ook een ramp de laatste tijd, de laatste week tussen 6 en 8 uur ‘s ochtends al uit bed, dat is echt niet des Elines. Eerste kerstdag had ik daardoor de hele ochtend de tijd om even een rondje door de polder te fietsen. Met moeite heb ik het rondje volgemaakt. Veel vogels zag ik niet, alleen de smienten zijn in groten getale aanwezig.

 
smient Smient (man)