Bussen met de Vomar

[php] if ( strftime(“%H”) < 12 ) { echo “Goedemorgen!”; } elseif ( strftime(“%H”) < 18 ) { echo “Goedemiddag!”; } else { echo “Goedenavond!”; } [/php] Nog steeds verkouden, al meer dan 3 weken, bah! 
Wat is er allemaal gebeurd afgelopen 3 weken? 12 november ben ik met een dagkaart voor de trein naar Utrecht gegaan om een computer bij een vriendin te repareren. Daarna doorgegaan voor een bliksembezoek aan Wil en Mariëlle in Tilburg.
Woensdag 20 november is in Wormer de nieuwe Vomar geopend, het eerst deel van het nieuwe centrumplan is eindelijk voltooid. Naast de Vomar zit ook een Big Bazar, dat is een iets luxere Action. Wel handig zo’n winkel in het dorp hier.

Ik had nog 2 dagkaartjes voor EBS ( busmaatschappij in Waterland) in de la liggen, die lagen er al 2 jaar en heb ik toen gratis aangevraagd toen EBS hier begon te rijden in plaats van Arriva. Zaterdag ben ik met Stefan met de bus naar Purmerend, Amsterdam en Hoorn gegaan. Het was erg mooi weer, we hebben genoten.

 
oude vomar Wormer De oude Vomar in Wormer
nieuwe vomar in wormer De nieuwe Vomar in Wormer met rechts de Big Bazar.
't IJ Uitzicht op het IJ vanaf bussstation achter Centraal Station Amsterdam.
busstation amsterdam centraal Busstation Amsterdam Centraal.
brug tramplein purmerend Nieuwe brug bij busstation Tramplein Purmerend.