Over het log

Welkom op de website van Eline, Zaantje.nl

Dit is het vervolg van mijn weblog op www.zaan.web-log.nl.

De mensen achter web streepje log hebben zo’n puinhoop gemaakt van mijn log, dat ik besloten heb zelf maar de weblog te gaan opzetten met WordPress op mijn eigen domein.

Op 29 oktober 2003 ben ik begonnen met een weblog, en als het aan mij had gelegen was ik daar gewoon mee doorgegaan. Maar na de zoveelste verhuizing van web streepje log is het helemaal mis gegaan en ben ik eind september 2011 op mijn eigen domein gaan loggen. De oude web-log terug zetten naar deze site is geen optie, er zijn nog wel back-ups van 2003 tot en met 2010, maar de code is zo verminkt dat het ondoenlijk is deze weer op orde te brengen. Daarom maar helemaal opnieuw begonnen en een categorie “Toen” aangemaakt waarin ik zo af en toe een oud logje met foto’s reproduceer.

Wat is erg jammer vind is dat ik de reacties van mijn lezers kwijt ben, ik kom er nu pas achter dat die niet met de back-up zijn meegekomen.

Op dit log hoop ik minimaal 1 keer per week een berichtje te plaatsen en ik ben van plan om de categorieën meer te gaan gebruiken. Verder moet ik mij nog wat meer verdiepen in Word Press, er is zoveel mogelijk.

Het is fijn dat ik nu veel meer in eigen hand heb dan bij web streepje log. Zo heeft elk nadeel zijn voordeel, leerde mij een Amsterdams filosoof.  

2 reacties op “Over het log

 1. Hallo Eline, ik volg, als zaankanter, je weblog en bekijk je foto,s al velen jaren regelmatig. Wat jammer dat de oude log verloren is gegaan, daar zul je wel erg van balen.
  Succes met je nieuwe weblog.
  Groetjes Els, een trouwe lezer.

 2. Gecondoleerd met het verlies van je huisgenoot, ook al is dat een dier, zoiets wordt toch als een
  vreselijk gemis beschouwd, maar je kunt troost vinden in het besef dat je er altijd goed voor bent
  geweest, verder laten leven zou egoistisch zijn, want dat zou het lijden alleen maar erger maken.
  Heel veel sterkte van ons, en hopelijk tot ziens of wederhoren.

Reacties zijn gesloten.