Opvliegend

[php] if ( strftime(“%H”) < 12 ) { echo “Goedemorgen!”; } elseif ( strftime(“%H”) < 18 ) { echo “Goedemiddag!”; } else { echo “Goedenavond!”; } [/php] Het was een warm weekje, maar niet alleen warm, ook nat, want dinsdag ben ik op weg van Reakt naar huis behoorlijk nat geregend. Nou ja, goed voor de plantjes zullen we maar zeggen.
Fozzy de kater komt alleen nog maar 1 of 2 keer per dag thuis om te eten, verder is hij de hort op, gezellige kat hoor. Zoey is een stuk gezelliger, mits ze niet naar een balkon lager springt en ik haar bij de beneden buurman van het balkon moet plukken. Katten, ik heb er mijn handen vol aan.

Zondagmiddag kwam Franciska langs met haar zelfgemaakte appeltaart: goedgekeurd.
Later zijn we met de auto de kop van Noord-Holland ingetrokken, heel wat vogeltjes gezien, maar het mooiste was toch wel een kolonie van ongeveer 160 lepelaars. Een lepelaar met jong zat vlak voor ons kijkscherm en net toe de ouder opvloog drukte ik af. Het is de mooiste foto van deze zondag geworden. De andere foto’s komen nog wel een keertje.

 
wadlopers Opvliegende lepelaar