De Middelste

[php] if ( strftime(“%H”) < 12 ) { echo “Goedemorgen!”; } elseif ( strftime(“%H”) < 18 ) { echo “Goedemiddag!”; } else { echo “Goedenavond!”; } [/php] Woensdag heeft Franciska haar camera naar Nikon in Beverwijk gebracht omdat die het niet goed doet. Ik had haar reservecamera te leen en die kwam ze ophalen. En omdat het in de Zaanstreek nog steeds benauwd was vatten wij het plan op om naar Den Oever te rijden.

Het weer was niet zo mooi, we kregen zelfs regen. Maar bij Den Oever zitten wel aparte vogels zoals de middelste zaagbek, kleine zilverreiger en heel veel zwarte sterntjes. Om 6 uur hebben we gebruik gemaakt van het toilet in restaurant/hotel de Haan en hebben daar meteen maar gegeten. Een hele schol.
Buiten op terras zat Co Adriaanse, maar er was geen voetbalveld te bekennen daar in de buurt.
Na het eten nog 2 vogelplekjes bekeken, het weer was wel aardig opgeklaard maar het licht was te zwak geworden en de toch wel mooie vogels zaten te ver.

 
wadlopers Wadlopers op het wad 
middelste zaagbekMiddelste zaagbek niet in het midden.
kleine zilverreiger Kleine zilverreiger.
IJsselmeer bij wieringen IJsselmeer tegen zonsondergang, bijna spiegelglad. Aan de horizon de Afsluitdijk. 
windmolens met ondergaande zon Windmolens met ondergaande zon.
windmolen met ondergaande zon in kop noord holland Windmolen met ondergaande zon.