Panorama

Chucky is nu een week geleden ingeslapen en het begint een beetje te wennen dat ze er niet meer is, al ga ik wel regelmatig de fout in door even te denken dat ze nog eten moet, een aaitje wil of de kattenbak schoongemaakt moet worden.
Verleden week zondag was het Sint Maarten en ik wilde eens kijken of het nou overal in het dorp Wormer zo stil was als hier op de Middentil. Niet dus, hier heb ik precies 2 kinderen geteld, maar een paar honderd meter verderop liepen grote groepen kinderen Sint Maarten liedjes te zingen en hadden bewoners pompoenen en glazen stolpen met kaarsjes voor de deur staan.  Ik had door 6 jaar lang uit mijn raam Sint Maarten te volgen het idee dat het bijna niet meer gevierd werd, maar niets is dus minder waar.
Foto’s maken van de Sint Maarten viering is mij niet gelukt, wel heb ik die avond eens geprobeerd een panorama foto te maken.  Ik had het mezelf extra moeilijk gemaakt doordat het donker was. Het is aardig gelukt, al zitten er wel wat onderbroken lijntjes in.

fabriekswand
Panorama van de fabriekswand in Wormer / © Eline Kleibrink