Wokken in Groningen

[php] if ( strftime(“%H”) < 12 ) { echo “Goedemorgen!”; } elseif ( strftime(“%H”) < 18 ) { echo “Goedemiddag!”; } else { echo “Goedenavond!”; } [/php] Nou, dat gaat dan lekker met mijn weblog, echt regelmatig er iets opzetten doe ik niet meer. Wel jammer wat zo weet ik over een paar jaar niet meer wat ik wanneer deed. 
Het gaat een beetje moeizaam de laatste tijd, mede door het wegvallen van de dagactiviteiten, maar er gloort weer wat hoop om toch weer verder te gaan in iets met computers. Wordt vervolgd.
Wat is nog wel doe is plaatjes draaien op http://radio.onzin.org . Ik draai op woensdag van 23 tot 2 uur linke links en zaterdag op zondag van 00 tot 02 uur heb ik het programma de groene framboos. Het zou leuk zijn als je in de gelegenheid bent eens te luisteren.

Afgelopen zondag zijn Stefan en ik met een Blokkertreinkaartje in de trein gestapt en zijn naar Leeuwarden en Groningen gereisd. In Groningen hebben wij gewokt. Het was erg leuk en voor herhaling vatbaar, maar dan gaan we waarschijnlijk naar Zeeland. Duurt nog wel even hoor, we willen het in het voorjaar doen en Blokker of het Kruidvat moeten dan natuurlijk wel weer goedkope kaartjes hebben. 

 
Wulp Zaterdag zaten er meer dan 60 wulpen in de Enge Wormer
zaailand Het Zaailand in Leeuwarden op een mooie najaarszondag
Martinietoren De Martinitoren in Groningen