Record

Record! Zolang heb ik afgelopen 10 jaar niet op een logje laten wachten, 20 dagen geen activiteit op Zaantje.nl. Gewoon geen zin en geen mooie foto’s. Het weer werkt niet meer erg mee en de vogels ook niet. Zondagmiddag, 15 september, nog even een rondje polder gefietst. Heel veel wind en wolken, maar geen vogels te bekennen. Het wachten is op betere tijden.
De dagbesteding op Reakt is gestopt, na 7 jaar met de computerclub bezig te zijn geweest heeft Reakt geen geld en ruimte meer dit voor te zetten, het leverde niets op voor hun. Was Roads er voor de mensen, bij Reakt is het andersom, de mensen moeten er voor Reakt zijn en moeten zich maar aan Reakt aanpassen. 

Afgelopen 3 weekeinden op pad geweest. 1 september op de uitgestelde verjaardagsvisite bij Franciska. Pannenkoeken gebakken en gegeten.
7 en 8 september naar Mariëlle en Wil in Tilburg. Uit eten geweest, 5 gangen verrassingsmenu (tapas). Oeps, dat was dus iets te royaal ingeschat, met 3 gangen waren we ook al gevuld geweest denk ik. Die zondag naar Standdaarbuiten gegaan en daar de mannen van de DLZA ontmoet. Gelukkig had ik een lift van Wil, met het OV  is er daar amper te komen, zeker niet op zondag. 
Afgelopen zaterdag naar vriendin Haarlem, daar was ook vriendin Amsterdam. Lekker draadjesvlees gegeten en daarna even naar de kroeg. Gezellig!

 

wulpen Wulpen
karekiet Kleine karekiet is niet groot.
witte kwikstaart Witte kwikstaart, nog niet zo oud.
Hermelijntje Niet een al te beste foto, maar wel leuk om eens een hermelijn tegen te komen in het wild.
loopbrug wormerveer De reden dat ik niet graag met de trein ga, 98 treden om op het perron van station Wormerveer te komen.