Record

Record! Zolang heb ik afgelopen 10 jaar niet op een logje laten wachten, 20 dagen geen activiteit op Zaantje.nl. Gewoon geen zin en geen mooie foto’s. Het weer werkt niet meer erg mee en de vogels ook niet. Zondagmiddag, 15 september, nog even een rondje polder gefietst. Heel veel wind en wolken, maar geen vogels te bekennen. Het wachten is op betere tijden.
De dagbesteding op Reakt is gestopt, na 7 jaar met de computerclub bezig te zijn geweest heeft Reakt geen geld en ruimte meer dit voor te zetten, het leverde niets op voor hun. Was Roads er voor de mensen, bij Reakt is het andersom, de mensen moeten er voor Reakt zijn en moeten zich maar aan Reakt aanpassen. 

Afgelopen 3 weekeinden op pad geweest. 1 september op de uitgestelde verjaardagsvisite bij Franciska. Pannenkoeken gebakken en gegeten.
7 en 8 september naar Mariëlle en Wil in Tilburg. Uit eten geweest, 5 gangen verrassingsmenu (tapas). Oeps, dat was dus iets te royaal ingeschat, met 3 gangen waren we ook al gevuld geweest denk ik. Die zondag naar Standdaarbuiten gegaan en daar de mannen van de DLZA ontmoet. Gelukkig had ik een lift van Wil, met het OV  is er daar amper te komen, zeker niet op zondag. 
Afgelopen zaterdag naar vriendin Haarlem, daar was ook vriendin Amsterdam. Lekker draadjesvlees gegeten en daarna even naar de kroeg. Gezellig!

 

wulpen Wulpen
karekiet Kleine karekiet is niet groot.
witte kwikstaart Witte kwikstaart, nog niet zo oud.
Hermelijntje Niet een al te beste foto, maar wel leuk om eens een hermelijn tegen te komen in het wild.
loopbrug wormerveer De reden dat ik niet graag met de trein ga, 98 treden om op het perron van station Wormerveer te komen.

4 gedachten over “Record”

 1. Belachelijk gedoe van Reakt!
  De wulpenfoto is leuk, de voorste waarschuwt volgens mij de anderen nog even dat ze op de foto gaan 🙂
  En wie slecht ter been is of rolstoelend kan dus niet van/naar station Wormerveer? Goed geregeld weer… Kan me goed voorstellen dat je niet zo’n trek hebt in die trappen. Hoewel, op de sportschool betaal je ervoor ;p

 2. Laatst vroeg ik mij ook al met verbazing af hoe dat nu zit bij station Wormerveer,
  ik zag de brug en kon niet geloven dat de gemeente wil dat daar mensen overheen moeten om bij het station te komen…wel dus..bizar.
  Er is niet veel veranderd ,24 jaar geleden stond ik al bij station Wormerveer te stuntelen met de kinderwagen.
  Je hebt wel leuke weekendjes gehad ,gezellig hoor,
  heel jammer van Reakt,
  Zelfde hoor ik ook van sociale werkplaatsen,loonwerkers worden ingezet en mensen ontslagen,zou toch niet mogen
  wat ga je nu doen ?
  Groetjes !

 3. Oh ja, die hermelijn is dat geen marter
  Omdat bij ons in de straat ook van deze beestjes lopen en de buurt zegt dat het steenmarters zijn….
  Ik weet het niet,vind ze er lief uitzien dat dan weer wel .’

Geef een reactie