Even geen koning

[php] if ( strftime(“%H”) < 12 ) { echo “Goedemorgen!”; } elseif ( strftime(“%H”) < 18 ) { echo “Goedemiddag!”; } else { echo “Goedenavond!”; } [/php] Het is weer tijd voor het wekelijkse logje. (Het vorige logje was gewoon wat te laat). Niet zoveel meegemaakt laatste dagen, gewoon rustig aan en zaterdag en zondag er even op uit de hort op het plattenland op.

De vogels zijn in aantallen veel minder dan andere jaren lijkt het wel. Wat ik helemaal raar vind is dat ik bijna geen torenvalken zie, normaal struikel je bijna over de torenvalken, nu al 2 weken er geen een gezien.

rietzanger Alweer een rietzanger.
veldleeuwerik Een veldleeuwerik in zangvlucht
veldleeuwerik Dezelfde veldleeuwerik die eigenlijk een luchtleeuwerik is.
winterkoning Winterkoning in de zomer, is nu dus even geen koning.