Puinhoop

Het is een beetje een puinhoop op mijn websites. Een verhuizing van de ene naar de andere hostingprovider gaat niet helemaal vlekkenloos. Er zijn geen berichten zoek geraakt, maar de opmaak is niet altijd meer wat het was. Deze blog werkt in ieder geval weer op www.zaantje.nl .

Zoey en Fozzy hebben nu geen eigen website meer maar staan nu samen op www.superkat.nl. Die site is er ook om dingen uit te proberen, al zijn Fozzy en Zoey het daar niet mee eens.

nexus-7_2 Zondag ben ik weer met een Blokker kaartje op stap geweest, deze keer naar Wil en Mariëlle in Tilburg. Even een  tablet gekocht bij een heel grote winkel. Daarna lekker gegeten bij Dorus. Bij thuiskomst bleek het tablet van Mariëlle niet te werken, maar een dag en nacht aan de lader hebben wonderen gedaan, hij werkt nu wel. Het is hetzelfde type tablet als ik heb, de Google Nexus 7 van Asus