Krasse Knarren

Een week logje schrijven overgeslagen, maar hier is er dan weer eentje.
Afgelopen twee weken wat rustig aan gedaan, afgelopen vrijdag in ziekenhuis geweest voor een fietsttest en een hartecho, uitslag was prima, een jong hart met een maximale hartslag van 180. Afgelopen 5 dagen bezig geweest mijn huiskamer anders in te delen en het is nu eindelijk naar mijn zin. Met Chucky gaat het redelijk, ze lijkt mij wat onrustig en volgens mij ziet ze nu bijna helemaal niets meer, terwijl ik het idee heb dat ze nu weer wat beter hoort. Eten en drinken doet ze goed.
Het weekend van 14 januari ben ik in Tilburg geweest, bij Mariëlle, Wil en Misza. Het was er gezellig en ik heb wat technische dingetjes ter plaatsen in orde gemaakt. Ook nog een aardig laptopje mee naar Wormer genomen
Afgelopen maandag moest ik weer op komen dagen in Hilversum in studio 23 van Max. Het was een uitzending met de heer Dokter, (scenario) schrijver Thomas Ross en de krasse knarren Henk van der Horst en Ed van Thijn. De heer van Thijn herkende ik helemaal niet, pas toen hij zich voorstelde herkende ik hem, met moeite, hij is uiterlijk echt veel veranderd in de loop der jaren.
 

Tafel van Tijd voor Max met gasten / © Max / Fotograaf Eline Kleibrink

Ed van Thijn en henk van der horst
Ed van Thijn luistert naar Henk van der Horst / © Max / Fotograaf Eline Kleibrink