Brrrrr

Terwijl ik dit intyp staat de thermometer op -13,6°C en dan kan ik wel stellen dat het best wel koud is. Maandag was het nog maar een beetje koud en ben ik naar Reakt in Zaandam gefietst, maar de daarop volgende dagen was het voor mij toch echt te koud hoor.
Nu is er vrijdag 14 cm mooie sneeuw gevallen, het is niet goed voor het ijs, en het geeft ook andere narigheid, maar het is nu wel mooi in het dorp. Overal vaders die sleetjes moeten trekken, kinderen spelend in de sneeuw en overal op het ijs zijn kleine baantjes gemaakt. Ook op de sloot tegenover mijn flatje, die ik met wat moeite vanuit de hobbykamer kan zien, is een ijsbaantje gemaakt. Morgen hoop ik wat op tijd uit bed te kunnen komen en de moed bij elkaar te kunnen rapen om met de grote camera op pad te gaan. De foto hieronder is gemaakt met mijn kleine camera.

ijsbaantje in wormer
Baantje op de Wezensloot in Wormer / © Eline Kleibrink