Wat een domper!

Zo, het is eventjes geleden dat ik gelogd heb. Niet zo heel veel foto’s gemaakt en verder druk met de radio-amateur hobby. Sinds 3 dagen heb ik mijn full licence omdat ik 2 weken terug het examen met succes gemaakt heb. Ik mag nu met veel meer vermogen op veel meer frequenties uitkomen. En Ā nee, het is geen radiootje spelen. Het is het maken van verbindingen met radio-amateurs in spraak (telefonie) of digitaal (een soort van chatten maar dan zonder internet).

Zondag heb ik een verbinding gelegd met Paramaribo en een paar uurtjes ervoor kwam ik in de polder de o-zo schuwe roerdomp tegen. Ik wist niet wat ik zag, de roerdomp laat zich bijna nooit zien en nu stond hij in de polder aan de slootkant. De foto’s zijn ook nog eens gelukt, wat een roerdomper deze zondag šŸ™‚

roerdomp in de Enge Wormer
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA