Muurvast

[php] if ( strftime(“%H”) < 12 ) { echo “Goedemorgen!”; } elseif ( strftime(“%H”) < 18 ) { echo “Goedemiddag!”; } else { echo “Goedenavond!”; } [/php] Afgelopen dagen druk bezig geweest met Reakt, de dieren, nachtzuster, vriendin en hobby’s.
Donderdag met de katten naar de dierenarts geweest, ze vonden het niet al te fijn en bij het in de reismanden plaatsen van de katten ben ik akelig open gehaald. Ik heb ons laten vervoeren met de dierentaxi, dat is wel een uitkomst. De katten zijn nu ingeënt, gechipt, ontwormd, ontvlooid en helemaal nagekeken, ze kunnen er dus weer een jaartje tegenaan.

Maandag heb ik het eindelijk voor elkaar gekregen om dat beugels voor mijn antennemastje aan de muur vast te maken, er was wel een boorhamer voor nodig, en oordopjes, maar het mastje staat nu eindelijk niet meer aan het balkonhek vast, dat vond ik een beetje link.
Van vogelen is de laatste tijd niet veel gekomen, gebrek aan tijd, mooi weer en vogels. Ik heb afgelopen week 2 keer gevogeld maar ik kwam niets bijzonders tegen. En het was nog steeds eigenlijk best wel frisjes.

kluut Kluut.
grutto Kop van een grutto.
antenne Mastje met de Diamond x-50 antenne.
muurbeugels De zelf gemonteerde muurbeugels.
balkon Balkon, kattenproof naar ik hoop.