Stijve bries

[php] if ( strftime(“%H”) < 12 ) { echo “Goedemorgen!”; } elseif ( strftime(“%H”) < 18 ) { echo “Goedemiddag!”; } else { echo “Goedenavond!”; } [/php] Vrijdag was een lekker vogeldagje, bijna geen wind, lekkere temperatuur, maar ook bijna geen vogels. Ik heb nog wel een paar leuke foto’s gemaakt, die plaats ik een andere keer als het een wat minder fotogeniek weekje is.

Zaterdag 4 mei was het raar weer, eerst zonnig, toen bewolkt met bijna regen en toen weer zonnig. De temperatuur was niet echt lekker en de wind helemaal niet, een stijve bries uit het westen. Ondanks dat 23 km gefietsvogeld, door langzaam te fietsen en om me heen te kijken is het met de tegenwind wel te doen. Veel vogels heb ik niet gezien, wel een grote bonte specht die ik slechts heel slecht op de foto heb en toen wegvloog naar weet ik waar, ik kon helaas geen poging meer doen hem beter op de plaat te zetten. Op het eind kwam ik nog wel Harry Lepelaar tegen, hij had ook last van de wind, alleen jammer dat hij tegen het licht in stond, anders was de foto nog leukerder geworden.

lepelaar Lepelaar bij harde wind.