Geel zwart

[php] if ( strftime(“%H”) < 12 ) { echo “Goedemorgen!”; } elseif ( strftime(“%H”) < 18 ) { echo “Goedemiddag!”; } else { echo “Goedenavond!”; } [/php] Het was weer een vogelweekend met Franciska. Zaterdag heb ik nog alleen gevogeld, zaterdagavond gezellig met Franciska gezeten en het koningslied gereperteerd en lekker vroeg naar bed, uurtje of vijf

Zondag naar Fort Krommeniedijk gegaan waar de vogelbescherming Zaanstreek haar 70 jarig bestaan vierde met een open dag. Daarna de polders op zoek naar leuke vogeltjes. Dat is redelijk gelukt, voor het eerst een gele kwikstaart en een zwartkopmeeuw behoorlijk op de foto.

gierzwaluw Gierzwaluw vloog zomaar door mijn beeld

slobeend Slobeend had er genoeg van en vloog weg.

tafeleend Twee tafelheren, er was ook een tafeldame bij (tafeleenden dus)

visdief 1 Visdief dichtbij aan het jagen.

visdief Visdief héél erg dichtbij aan het jagen.

gele kwikstaart Gele kwikstaart

gele kwikstaart Gele kwikstaart kijkt om.

zwartkopmeeuwen En tenslotte twee zwartkopmeeuwen.