Met Stefan naar Maastricht

Zondag met Stefan en een Blokker dagkaartje de trein ingestapt, op weg naar Maastricht. Om half vier waren we dan eindelijk in Maastricht en hebben daar een flink eind gewandeld langs de stadsomwalling en over het Vrijthof en daarna gegeten bij een wereldrestaurant.Na Maastricht zijn we met het treintje naar Heerlen gegaan, daarna naar Roermond en Venlo.

De bedoeling was om van Venlo naar Rotterdam te reizen maar vlak voor Eindhoven kwam de melding op mijn scherm dat er tussen Rotterdam en Gouda een verstoring van de treindienst was door een sein en overwegstoring. Het was nu niet erg verstanding om via Rotterdam huiswaarts te gaan en daarom stapte wij in Eindhoven snel over op de Intercity naar Amsterdam, dan maar wat minder kilometers gemaakt. Rond half twaalf waren wij alle twee weer bij onze eigen huisjes.

mensen op terrasje in Maastricht Best wel frisjes met 5 graden buiten op het terras

Servaasbrug Sint Servaasbrug

Servaasbrug Winkelstraatje in Maastricht

Vrijhof Vrijthof bijna helemaal leeg

Vrijhof Raar mens op het Vrijhof