Ouderwets logje

Even een ouderwets logje zoals ik die in het begin maakte, zo in 2004/2005. Meestal fotografeerde ik mijn eten, een diertje dat toevallig langs kwam en een zonsondergangtje.
Het was wel een lekker nat weekend hier, 45 mm regen van vrijdagavond 20 uur tot zondagavond 20 uur, maar gelukkig niet de 100mm waar ze het over hadden in de media, anders had ik zondagavond een uurtje moeten gaan zwemmen in plaats van fietsen. Ik ben nog steeds blij met mijn nieuwe tweede hands fiets, hij trapt zwaarder maar gaat dan ook harder en is dus beter voor de conditie denk ik dan maar ­čÖé
Oh ja, er is een foto die ik gemaakt heb in 2010 geplaatst in het fotografie tijdschrift “zoom” van deze maand.

volgen
Foto die deze maand in de Zoom staat / ┬ę Eline Kleibrink

 
spinnetje
Mijn huisje zit vol met spinnen / ┬ę Eline Kleibrink

 
maaltijd
Eten smakelijk fotograferen is een kunst die ik niet beheers / ┬ę Eline Kleibrink

 
zon achter de wolken
Na een dag met veel regen wel mooi samenspel van zon en wolken / ┬ę Eline Kleibrink