Nieuwe 2e hands fiets

Van mijn fiets braken van het achterwiel voor de zoveelste keer spaken, dus de fiets moest gemaakt of vervangen worden want hij is behoorlijk versleten. Nu had mijn moeder nog een 3 jaar oude fiets in de schuur staan waar ze drie keer op gefietst heeft, die heb ik overgekocht zodat ik nu voor weinig geld een bijna nieuwe fiets heb.

Step in van Zwaluw
Mijn nieuwe tweede hands fiets / © Zwaluw fietsen

 
Donderdag een rondje polder gedaan, eindelijk eens een Zaanse buizerd zittend op een hek redelijk goed kunnen fotograferen omdat hij niet zo heel ver weg zat.
fazant
Fazanten man in het Wormerveld / © Eline Kleibrink

buizerd in de kalverpolder
Buizerd op hek in de Kalverpolder / © Eline Kleibrink

Buizerd in de kalverpolder
Dezelfde buizerd, andere houding / © Eline Kleibrink