Koker met Ballon

Na 10 dagen weer een logje. Het was ook niet erg goed vogelweer en bovendien was ik ook nog druk met van alles en nog wat en de nieuwe website. zaantje.nl en superlog.nl gaan verdwijnen. Niet getreurd want dit log blijft gewoon bestaan en voorlopig blijft het adres www.zaantje.nl ook bestaan, maar als je daar over een tijdje op klikt kom je uit op www.zaantje.elinek.nl. Mijn nieuwe hoofddomein is dus www.elinek.nl . Ik ben overgestapt naar een andere hostingprovider omdat mijn huidige te beperkte mogelijkheden had voor een andere website die ik aan het opzetten ben. Die site gaat over Nederlandse plaatsnamen in de muziek.
Ondanks 2 dagen zere keel zaterdagavond toch nog even een rondje polder gedaan. Geen mooie vogelfoto’s kunnen maken, maar ik zag wel een luchtballon over het Wormer en Jisperveld varen, dat komt maar zelden voor dat je hier een luchtballon ziet.

koker met ballon
Molen de Koker met luchtballon / © Eline Kleibrink