Streep

Zaterdag maar eens mijn monitoren en televisie schoongemaakt met een lcd-schoonmaakgoedje. Uitgerekend de hoofdmonitor vond het nodig om als dank een horizontale streep te laten zien, oftewel een hele rij dode pixel. Er moest dus een nieuwe monitor komen en van mijn spaargeld voor een nieuwe pc zondag er eentje gekocht in Amsterdam, een echte Iiyama van bijna 24 inch.  Mooi beeld, alleen jammer dat het zo snel went. De nieuwe pc moet nu dus nog een tijdje wachten.
Het weer zat niet erg mee deze week, maar vanavond klaarde het even een beetje op, met de nadruk op even want tijdens mijn polderrondje heb ik 2 buitjes over mij heengekregen. Jammer dat het licht zo slecht was, want ik kwam 2 leuke vogels tegen die ook nog eens redelijk dichtbij zaten, de groenpootruiter en de bosruiter.

groenpootruiter
Groenpootruiter / © Eline Kleibrink

bosruiter
Bosruiter / © Eline Kleibrink