Boekenweekgeschenk 2012 – Klimmen

Zondag was het weer een dag vrij reizen per spoor met het boekenweekgeschenk. Voor de 10e keer op rij ben ik met een boek als vervoersbewijs op stap gegaan, dit maal naar Zuid-Limburg. Met de trein van NS naar Heerlen en vandaar met Veolia naar Klimmen-Ransdaal. Daar ben ik gaan wandelen, de bedoeling was naar Valkenburg. Gelukkig ben ik verkeerd gelopen en kwam ik na heuvel op, heuvel af, door Koulen en Walem, in Schin op Geul uit. Als ik wel de goede weg was ingeslagen was ik waarschijnlijk zeiknat geregend en was ik helemaal kapot geweest. Met Veolia van Schin op Geul naar Maastricht waar het begon te hozen. Met de NS, met een vertraging van ruim een half op station Den Bosch, terug naar Wormerveer.

x
Van deze gedenkplaatsjes kwam ik er een aantal tegen / © Eline Kleibrink

x
Zicht op Klimmen met oude kerk / © Eline Kleibrink

x
Weggetje bij Koulen / © Eline Kleibrink

x
Afdaling in Koulen / © Eline Kleibrink

x
De goede kant op / © Eline Kleibrink

x
Buurtschapje in het dal / © Eline Kleibrink

x
Dreigende luchten / © Eline Kleibrink

x
Bomen / © Eline Kleibrink

x
Afdaling in Walem / © Eline Kleibrink

x
Kerk in Schin op Geul / © Eline Kleibrink

x
Kerk in Schin op Geul / © Eline Kleibrink