Brand voor de trein

Afgelopen weekend naar Wil en Mariëlle in Tilburg geweest, er moesten wat netwerk dingetjes gedaan worden. Het was erg gezellig. Het reizen verliep minder, op de heenweg een half uur vertraging omdat op station Utrecht een rangeerbeweging voor ging. Op de terugweg ging het bijna helemaal goed, tot Koog-Bloemwijk. De trein ging op last van de brandweer niet verder. De bus naar Wormerveer ging pas na drie kwartier dus ik dacht te gaan lopen, maar met een 2 tassen en foute laarzen ben ik tot station Koog-Zaandijk gekomen, en daar was dus ook de brand, tegenover de bushalte. Na een kwartier brandje kijken kwam gelukkig de bus en was ik nog maar een uurtje later thuis.

brand koog zaandijk
Brand in autoloods aan de Wezelstraat in Koog aan de Zaan / © Eline Kleibrink

brand
De brand was naast station Koog-Zaandijk/ © Eline Kleibrink