Proms

Gisteren naar Max Proms in Utrecht geweest, samen met Mariëlle. We waren als vrijwilliger uitgenodigd en waren meteen V.I.P. Niet dat je daar veel van merkt, je hoeft alleen niet voor de garderobe en je drankjes te betalen en je komt zo af en toe een bn-er tegen.
De proms zelfs waren leuk, er was een kerstshow en een nieuwjaarsshow, die laatste vond ik leuker. Ze waren alle twee met de dezelfde artiesten in dezelfde volgorde, maar met andere liedje natuurlijk, met nieuwjaar over een witte kerstmis zingen is wat onnozel natuurlijk. De artiesten waren The New London Chorale o.l.v. Tom Parker ( nee, hij is niet van de pennen), Los Angeles the Voice, die beter zouden zijn zonder Gordon, Rob de Nijs die het dak eraf kreeg en een stramme Gloria Gaynor die het erover had dat ze zal overleven en dat nooit “dag” kan zeggen. Was allemaal erg leuk. Om 1 uur was ik thuis, gelukkig verliep de terugreis beter dan de heenreis, want dat was weer een rampje door een sein en wisselstoring bij Zaandam. Ik ben met de bus van Wormerveer naar Amsterdam Centraal gegaan, het is een mijl op zeven, maar ik kwam daardoor wel op tijd in Utrecht aan.

Kaartje