Geen rare vogel

Deze zaterdag even twee uurtjes door de polder gereden, maar kwam geen bijzondere vogels tegen. Hoewel, een torenvalk en een zilverreiger blijf ik best wel bijzondere vogels vinden, maar ze waren door de afstand niet mooi op de foto te krijgen vandaag. Maar van gewone vogels kun je ook foto’s maken.

Blauwe reiger / © Eline Kleibrink

aalscholver
Aalscholver in vogelvlucht / © Eline Kleibrink

smien
Smient / © Eline Kleibrink

wilde eend
Woerd / © Eline Kleibrink

2 gedachten over “Geen rare vogel”

 1. Hallo Eline, wat ben ik blij dat je weer terug bent want ik geniet altijd erg van je mooie foto’s en bekijk en lees regelmatig je weblog.
  En wat heb je een schat van een kat, die Chucky. Zelf ben ik dol op katten en heb twee poezenzusjes.
  Ik wens je heel veel succes met je nieuwe weblog en hoop dat het niet weer wordt weggehaald en daarna zo’n rommeltje wordt.
  Groetjes van Martine.
  Eline reageert: Dank je wel Martine voor de lieve reactie. Ik hoop dat mijn log nu inderdaad goed blijft draaien, en als er iets fout gaat dan is het waarschijnlijk door een fout van mezelf. Chucky is nu ruim 18 jaar en is in haar nadagen, maar dat is ze ook al een jaar dus best kans dat ze er nog een jaartje aan vast plakt.

 2. Ah, weer gevonden en had dat al eerder kunnen doen. Wist wel van je eigen domein, maar ging altijd direct naar je web-log. Veel succes en het is natuurlijk een soepzootje geworden bij webzonderminlog.
  Probleem wat ik er mee heb is dat je niet op je oude web-log kan doorverwijzen waar je nu zit. Dwz uiteindelijk is het me bij 1 weblog gelukt om in te loggen en zowaar een verhuisberichtje te plaatsen. Daarna was dat ding weer 3 dagen op wit. Heeft dus weinig nut.
  Margo Givamo houdt een weblog Uitwijkpost bij, waar je je oude en nieuwe plek kan opgeven. Misschien vind je er andere verloren bekenden:
  http://uitwijkpost.wordpress.com/alle-nieuwe-blogadressen/

Geef een reactie