Weer eens naar Artis

De peesdees zitten er weer op. De paus heeft ons niet in het Nederlands bedankt voor de bloemen en het was ook nog eens de koudste eerste paasdag in mijn leven, maar al met al was het toch leuk. Eerste paasdag kwam mijn moeder hier, het was gezellig en ik had gekookt. Niet zo veel bijzonders hoor, soepje, filetlapje, gebakken aardappeltjes, sperciebonen en tiramisu. 

k had een kaartje voor 4 personen voor Artis (gewonnen in de bankloterij), het was tot 7 april geldig. Tweede paasdag dat kaartje maar eens verzilverd. Met Sandra (vriendin), Gaby (schoondochter van buuf van Sandra)en Max (zoon van Gaby) op een koude maar zonovergoten middag door Artis geslenterd. Veel dieren gezien die ik in de tijd dat ik een abonnement op Artis had niet gezien of gefotografeerd heb. Na Artis hebben we soto gegeten bij de buuf van San en om kwart voor elf ben ik huiswaards gekeerd. Op het centraal station ging dat niet goed, iemand had een glad spulletje gemorst waardoor ik onderuit ging. De ov chipkaart, waarmee ik net ingecheckt had, heeft het niet overleefd, en ikzelf heb ook her en der wat pijntjes. Jammer, want het was verder een heel leuke dag

aapje Aapje bij de ingang

aapje Aapje in het nieuwe apen- en vogelhuis

varaan Raar beest in het apen- en vogelhuis

uilenkoor Uilenkoor aan het stemmen.

vari Vari in een boom.

leeuw Leeuw in ontspannen toestand

giraf Giraf in Amsterdam

zebra Overstekend wild

vlinders Veel vlinders

vlinders Eén vlinder

mandril Mandril, neus en kont

muis Muis met slurfje

zoogdier Bewoner van het klein zoogdierenhuis

Stokstaartje Het stokstaartje zwaaide ons uit.