Balkonia del Catz

Deze week was het weer een keertje raak, Fozzy was van de galerij verdwenen toen hij een luchtje schepte. De deur was dicht en toch is hij beneden gekomen, dus toch gesprongen van de 2e etage. Toen ik de zoekactie wilde staken hoorde ik gemiauw uit de bosjes komen en toen ik goed keek zag ik Fozzy zitten. Na hem herhaaldelijk te hebben geroepen liep hij aarzelend achter mij aan de trap op.
Afgelopen week ook mijn balkonnetje opgeruimd zodat de katten daar onder toezicht een luchtje kunnen scheppen. Fozzy en Zoey gaan eerst een paar minuten in de deuropening zitten alvorens de stap op het balkon te wagen. Vooral de overvliegende vogels hebben hun belangstelling.
Oh ja, over vogels gesproken, het twittervogeltje is gevlogen, sommige bezoekers vonden het vogeltje toch niet zo lief en soms was hij ook wel lastig als hij midden in de tekst of op een foto ging zitten.

fozzy
zoey
zoey
fozzy