Op de draaistoel

De decembermaand zit er weer op, gelukkig wel. Het was voor mij erg druk en rommelig doordat Leo in het ziekenhuis lag. Lag ja, want hij is vrijdag uit het ziekenhuis ontslagen en is nu alleen thuis. Twee keer per week ga ik nu voorlopig naar hem toe voor de boodschappen en om te koken.
Eerste kerstdag zoals elk jaar bij mijn moeder geweest, tweede kerstdag had ik collega Stefan te eten en met oud en nieuw was Franciska hier.
Met de katten gaat het af en aan, dan zijn ze weer kittig en kattig, en dan zijn ze weer poeslief. Met de kater heb ik nog de meeste problemen, hij blijft maar met periodes janken omdat hij naar buiten wil. Dat hij Zoey de poes aanvalt is volgens mij omdat hij wil spelen. Als ze eten krijgen is het helemaal geen haat en nijd en dinsdag trof ik ze zelfs tegen elkaar aan liggend aan op de draaistoel. Met oud en nieuw was de kater banger dan de poes, de poes kwam al om kwart voor een onder bed vandaan, de kater ook eventjes maar bij nog een paar knallen vloog hij snel weer onder bed, Zoey de poes deden die knallen niks meer, de bikkel!

zoey en fozy
Zoey en Fozzy op 1 stoel