Tien keer met het boekenweekgeschenk op reis

Afgelopen zondag heb ik voor de tiende keer met het boekenweekgeschenk in de hand, met de trein gereisd door het land.
2003 was de eerste keer, toen nog op zaterdag. Ik ben toen naar een chatkennis (nu overleden) in Hilversum gedaan en daarna heb ik met Wil en Mariëlle gegeten bij de Argentijn in Tilburg.

Kerk in Tilburg,foto toen nog met analoge camera gemaakt / © Eline Kleibrink

2004, op naar Groningen. Op een paar buitjes na was het droog. Koffie gedronken in de kosterij en gegeten op het station, toen kon dat nog.
Groningen / © Eline Kleibrink

In 2005 ging naar de andere kant van het land, naar Maastricht. 5 uur in en rond de stad gelopen en gegeten bij het station in de buurt.
Maastricht / © Eline Kleibrink
Watermolen in Maastricht / © Eline Kleibrink

In 2006 ben ik naar Enschede, Hengelo en Nijmegen geweest.
nijmegen
Nijmegen / © Eline Kleibrink

In 2007 ben ik met een vriendin uit Haarlem naar Bergen op Zoom getreind waar wij werden opgehaald door een chatkennis waar wij geborreld en gegeten hebben. In de trein las Jan-Jaap van der Wal iets uit een boek voor.
jan jaap van der wal
Jan Jaap van der Wal in de trein / © Eline Kleibrink

2008, ik was toen druk met geocachen en heb toen tussen Gorkum en Dordrecht 5 caches gevonden. Daarna ben ik naar Tilburg gegaan waar ik bij Wil en Mariëlle gegeten heb. Het was de hele dag regenachtig.
dordrecht
Gebouw in de buurt van station Dordrecht Zuid / © Eline Kleibrink

2009, net als in 2004 naar Groningen. Afgesproken met een paar chatkennissen en zitten borrelen in de stationsrestauratie van Groningen.
station Groningen
Station Groningen

In 2010 wilde een teleconventer kopen. Op marktplaats werd er eentje aangeboden in Klundert. Ik heb dat ding opgehaald met het boekenweekgeschenk in de hand. Daarna door naar Tilburg om bij Wil en Mariëlle te eten.
klundeert
Klundert / © Eline Kleibrink

In 2011 had ik met Mariëlle afgesproken op een station en Den Haag. We zijn toen met het mooie weer naar Scheveningen gegaan, hebben een terrasje gepikt en aan het eind van de middag hebben we de trein gepakt naar Utrecht, daar hebben gegeten bij restaurant Deeg.
scheveningen
Scheveningen / © Eline Kleibrink

En afgelopen zondag dus naar Zuid-Limburg.
Zuid-Limburg
Zuid-Limburg / © Eline Kleibrink