Kerstmaal 2011

Door al dat gedoe met Chucky ben ik helemaal vergeten te vertellen hoe mijn kerstdagen waren. Eerste kerstdag was ik bij mijn moeder en hebben we varkenshaas gegeten. Tweede kerstdag was ik bij een vriendin in Amsterdam samen met 2 andere chatters en hebben we hert, stoofpeertjes, spruitjes met spekjes en gebakken aardappeltjes gegeten. Als voorgerecht waren er glaasjes met iets van zalm en als toet waren er chocolodeslagroomsoesjes. En verder was er bier, port en rode wijn en beren gezellig.
Voor ik bij de vriendin in Amsterdam aanbelde ben ik nog even door het centrum van Amsterdam gelopen. Ik merk echt dat ik nu in een dorp woon, het verschil met de grote stad is echt heel groot, hier in Wormer zal je met kerst niet snel mannen in korte broeken zien lopen bijvoorbeeld. Bij de Bijenkorf schrok ik vooral van de grote aantallen osm. Ze bestaan dus echt en als de P.C. Hooftstraat te duur trekken ze in groten getale naar de Bijenkorf.

Kerstmaal is niet voor iedereen bijzonder / © Eline Kleibrink